. . .

HÄSTEN har varit runt för en bra några år nu men det är fortfarande en av de nya online pokerspel. Jämfört med några av dem såsom 5 card draw är det som bra bra bra sonson till pokerspel. Det är skönheten i poker, det utvecklas alltid, vem vet om folk kommer fortfarande att spela spel som Texas Hold’em i år framöver eller en det blir en helt ny variant.

Hästen kan egentligen bara spelas online, detta är på grund av det konstanta växlande spel som äger rum och det skulle vara svårt att organisera någon annanstans. Kan ni föreställa er alla problem skulle det orsaka en hemmamatch med dina vänner? Häst består av 5 olika pokerspel; dessa är Holdem, Omaha, Razz, Stud och stud Hi/Lo. Spelen är roteras efter en viss tid, vilket lägger en fin ny twist till poker. Istället för att spela samma gamla favoriter hela tiden kan du ha en trevlig lite variation. Det kan verkligen vara ett svårt test för många pokerspelare, så en bra all round kunskap om poker är en bra fördel att ha.

Men om du är stark i de flesta av spelen och lite svag i bara en av dem, du kan överleva, så länge du lär dig att spela sparsamt under din svaga spel. Internet Poker platser detta är din enda verkliga alternativet när det gäller att spela häst. Den goda nyheten är dock att det finns många pokersajter som håller hästen bord och turneringar, det vore ett misstag för dem inte alltför, detta spel har börjat eskalera i popularitet. En sak du bör alltid se ut att när du registrerar upp till en pokersajt är den bonus som de erbjuder för din första insättning. Poker är big business och det finns så mycket konkurrens, så dessa platser kämpar för kunder, vilket gör det en bra situation för oss.

Finns det någonstans att lära hästen gratis? Dessa poker webbplatser erbjuder också gratis spela bord, där de kommer att vara värd alla spel typer av poker. Dessa är idealiska om du vill lära dig hur till spelaren en typ av poker som du är osäker på eller ens bara att borsta upp på dina kunskaper. Det finns ingen anledning att riskera några pengar och de kan faktiskt vara ganska kul sätt att spela, utan hot om att förlora dina pengar. Kanske när du har fått tillräckligt med förtroende kan du då tänka på spela för riktiga pengar, om du bestämmer dig om detta men kontrollera du börja i liten skala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *