. . .

Stor säkerhetsfel återfinns i kinesisk pokerapp

En av de nyaste trenderna i online poker spelas upp via en online pokerapp. Dessa appar eller program används på mobila enheter som smarta telefoner och surfplattor. Men eftersom de är nya framsteg inom tekniken, är de ofta känsliga för programmering fel och andra säkerhetsbrister. Detta kan utsätta spelare till potentiellt farliga situationer för både sin ekonomi och sina datorer. Öppna ansikte kinesisk Poker var utsatt som en farlig app: trots dess bekräftelse inom den professionella pokervärlden och dess användning av pokerproffs runt om i världen.

Så, vad händer? Låt oss ta reda på. Säkerhetsbrist i öppen ansikte Kinapoker fördes först till ljus av Barry Greenstein. Han är en vinnare av World Series of Poker armband och två-tiden World Poker Tour champion. I sin personliga blogg för PokerStars påpekade han säkerhetsbrist i appen som är tillgänglig för iOS (iPhone, iPad etc.) Greenstein bara började på programmet och använde det som ett sätt att finslipa sina färdigheter i det nya pokervariant gör det väg till västvärlden, kinesisk Poker. Greenstein spelade mot namnlösa pokerproffs och beskrivs hur han gick från att spela $10 en punkt att spela för $25 en punkt.

Greenstein skulle slutändan spelar mot en annan poker professionellt för $50 en punkt. Greenstein gick sedan att spela mot spelaren att samla 100 poäng, eller $5000 USD ovanpå hans andra vinster sessionen. Den förlorande professionella beslutat att trycka sin lycka igen mot Greenstein, vilket han accepterade. Detta är där saker blev lite konstigt, enligt Greensteins konto. När den förlorande professionella bestämde sig att försöka igen, han fördubblat insatserna mot Greenstein och började långsamt att vinna. Det var inte en fråga som den förlorande professionella var att vinna, men metoden där han vann. Den förlorande professionella började på en strimma av segrar på river-kortet, om och om igen. Över de nästa fjorton försök slå den förlorande professionella floden sju gånger.

Det var nog att Greenstein avslutar spelet. Greenstein närmade sig hans brorson, en programmerare, och bad honom att ta en titt på appen för att se om en spelare skulle kunna ändra resultatet av en affär. Inom 30 minuter rapporterades det att alla som visste teknisk programmering kunde krok deras iOS-enhet till en dator för att redigera källkoden för programmet. Det visades sedan hur detta kunde utföras och verkligen visat att det är möjligt att ändra affären. Som det står, har Apple upp frågan genom att ta bort felaktig app från Apple Marketplace och tvinga utvecklare att uppdatera deras källkod. Det är inte känt när uppdateringen kommer att släppas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *