. . .

En introduktion till Hated Game of Pros

Inte många spelare gillar att vara ur deras komfortzon, och hästen gör förvisso även de bästa spelarna har den känslan. Vi vet alla att pokerspelare har sin egen personliga favorit spel, oavsett om det är håll, em eller Omaha eller kanske ens Razz. Tänk dig ett spel som består av alla tre av dessa former av poker och en annan två kallas Stud och Stud Hi/Lo kastas in för att göra upp nummer nu. Det räcker med att någon shiver med terror. I området i närheten finns det en ny mentalitet dessa dagar, en mentalitet som säger en sann pokerspelare kan tävla i alla format. Den respekt som ges till spelare som kan behärska hästen är enorm.

Dess befruktning har kommit till stånd på grund av internet. internet har gett oss alla att spela live poker när vi vill. Det möjliggör också en mer komplex struktur med hjälp av programvara. HÄSTEN skulle vara ett svårt spel att organisera i verkliga livet, men det har gjorts. WSOP håller regelbundet häst turneringar med ytterst stora utbetalningar för vinnaren. Än som dock inte hittar du många andra platser än internet där du kan spela en HORSE turnering på rak arm. Du behöver bli en Jack Of All Trades om du verkligen tror att du har vad som krävs för att kunna regera högsta på HORSE poker du verkligen bör ha en god kunskap om varje spel.

Om du inte kommer att dina svaga punkter hittas ute och ganska snabbt också. Du måste behärska alla spel individuellt, om du kan göra det du verkligen inte har några svaga punkter kan utnyttjas. Som lämnar alla de utnyttjar för att göras av dig, när du nu sina svaga fläckar naturligtvis, och tro mig när jag säger att alla har en svag punkt. Varför kallas HORSE Poker ”hatade spelet”? Detta är på grund av dess rykte; Det är bar långt det svåraste spelet att bemästra. Som nämndes innan, det tar folk ut och bort från sina komfortzoner och placerar dem i områden av panik och förvirring. Smeknamnet fick efter många proffs ventilerade sin tungan i kinden hat för spelet. De användes till att vara i kontroll; Detta spel tar bort kontrollen. Trots allt detta spelet blomstrar, och du kommer att finna att det finns spelare som har bemästrat det. Det blir snabbt spelet i valet för amatörer och proffs, med många mer att lockas in i det för varje dag som går. Varför inte ge det ett försök och testa hur bra du egentligen är på poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *