. . .

Chris Moorman på Verge of Making Online History

Varje poker spelare drömmer om stora partitur och prestigefyllda segrar. Vi ser framför oss att se våra namn i post-böcker, den publicitet som medföljer storvinst, och ärligt talat respekt segern ladorna från våra motståndare nästa gång vi gå med i en tabell. Chris Moorman är ingalunda en ”hoppfull” på turnering krets. Han har samlat nästan 3 miljoner dollar i live turnering vinner. Han vann en imponerande fyra gånger i 2013 World Series of Poker. Han har haft framgångar på European Poker Tour och WSOP-Europa evenemang. Moorman är dock att ange rekordböckerna för en mycket annorlunda typ av prestation. Chris, känd som ”moorman1” till online-världen, är på väg att låsa i online turneringsvinster på över 10 miljoner dollar.

För att uppnå turneringsvinster på över $10 miljoner i live-turneringar är en imponerande bedrift som kräver mycket engagemang, uthållighet och skicklighet. Naturligtvis med vissa stora fältet evenemang är som WSOP det möjligt att slå $10 miljoner ganska snabbt. De flesta av proffsen i åtta figur vinna summor har tagit flera år att nå märket. Det kan hävdas att nå samma milstolpen i onlinespel är tar ännu mer skicklighet och hängivenhet. Moorman började först spela turneringar online 2006. Stora sexsiffriga vinster i online-turneringar är relativt sällsynta. Här är Chris’ stora paydays: PokerStars SCOOP $10.300 Main Event $112,950 Full Tilt Online Poker Series $204,000 Full Tilt Sunday Brawl $109,620 Full Tilt $1K måndag $235.592 så att nå hans rekord inställning vinna rekord, Moorman har haft att kontanter i en häpnadsväckande 5 852 andra händelser. Turneringspoker online har vanligtvis mycket stora fält. Färdighet att konsekvent trivs i den miljön är formidabel.

Moormans framgång bygger inte på en massa minimum prisplaceringar. En fantastisk 10% av hans cashes inkluderar topp 3 utföranden, med 223 segrar. Han har 145 andra placera och 177 tredje plats finish. Många spelare logga så mycket tid som Moorman vid borden lider bränna ut och deras spel börjar att lida. Moorman säger att hans framgång visar hans engagemang och passion för spelet. Moorman är mindre än $80.000 från hans mål och kunde slå den $10 miljoner mark som helst. Så om du befinner dig vid ett bord med ”moorman1” vet bara du spelar mot en av eliten av turneringspoker online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *